Spółdzielnia Producentów Bydła Mięsnego „Mazurska Wołowina” zrzesza hodowców z krainy Mazur Garbatych zajmujących się chowem żywca wołowego w rodzinnych gospodarstwach rolnych. Dzięki czystemu powietrzu oraz zróżnicowanej rzeźbie terenu z naturalnymi śródpolnymi zadrzewieniami i zbiornikami wodnymi nasze bydło ma zapewnione doskonałe warunki bytowania. Mięso wołowe pochodzące ze zwierząt przebywających przez większą część roku na pastwiskach, a nie w budynkach inwentarskich, odznacza się doskonałymi walorami smakowymi i zdrowotnymi. W naszej ofercie znajduje się szeroki asortyment żywca rasy limousine i pochodnych mieszanek mięsnych, w tym młodzież w postaci odsadków i sztuki dorosłe, zarówno opasy, jak też krowy i jałówki cielne oraz byki rozpłodowe.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy do współpracy.